Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 22 Ağustos 2016 - 17:43 Yorum: 0

Servis Araçları Odası yüzde 15 zam istiyor

Eskişehir Servis Araçları İşletmecileri Odası Başkanı Taşkın Tırpan, servis ücretlerine yüzde 15 zam yapılmasını istediklerini belirtti.

Servis Araçları Odası yüzde 15 zam istiyor

Eskişehir Servis Araçları İşletmecileri Odası Başkanı Taşkın Tırpan, servis ücretlerine yüzde 15 zam yapılmasını istediklerini belirtti.

Yaptığı açıklamada, okul ve personel taşımacılığı ile ilgili zam talepleri olduğunu söyleyen Tırpan, geçtiğimiz Cuma günü bazı gazetelerde servis araçlarına zam talepleri olmadığı ile ilgili haberler çıktığını hatırlatarak, bunun doğru olmadığını ve tersine zam talepleri olduğunu belirtti. Tırpan, geçen ay toplanan Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi'ne (UKOME) zam taleplerini içeren dosyaları sunduklarına dikkat çeken Tırpan, "Bizim zam talebimiz geçen ay UKOME'ye verildi, ama gündeme alınmadı. Büyük ihtimalle bayramdan sonra ilk UKOME toplantısında gündeme alınacak ve zam veya mevcut ücrete devam kararı verilecek" dedi.

YÜZDE 15 ZAM İSTİYORUZ

Zam taleplerinin yüzde 15 civarında olduğunu söyleyen Tırpan, mevcut fiyatlar ve talep edilen fiyatlarla ilgili şöyle konuştu:

"Yüzde 15 civarı zam istiyoruz, ama UKOME'den karar çıkana kadar mevcut fiyatlar devam edecek. Mevcut servis tarifemiz personelde servis başı; öğrencide ise öğrenci başı şekilde. Fiyatlar şu anda personellerde minibüs ücreti 0-10 kilometre arası 75 TL, öğrencide 0-3 kilometre arası 100 TL. Bu fiyatlar öğrencide aylık; personelde servis başı şeklinde oluyor. Yani 100 TL'lik öğrenci servis ücretinin 115 TL olmasını talep ediyoruz. Ama son kararı UKOME verecek."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber