Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sağlık 20 Ocak 2018 - 10:03 Yorum: 0

Servis hastaları ve personel koroda buluştu

Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi Onkoloji servisi hastaları ve personeli gerçekleştirdikleri koro çalışmaları ile hem motivasyonu...

Servis hastaları ve personel koroda buluştu

Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi Onkoloji servisi hastaları ve personeli gerçekleştirdikleri koro çalışmaları ile hem motivasyonu arttırıyor hem de konser hazırlığı yapıyor.

ADÜ Tıp Fakültesi Tıbbi Onkoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Özlem Yersal Oltulu'nun öncülüğünde oluşan, TRT İzmir Radyosu Türk Halk Müziği Sanatçısı Özgür Demirhan'ın şefliğinde yürütülen koroda, servis hastaları ve tüm personel yer alıyor.

Ekip, her hafta çarşamba günleri Kemoterapi Ünitesi bekleme salonu'nda gerçekleşen çalışmalar sonucunda konser vermeyi hedefliyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber