Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 17 Ağustos 2014 - 12:53 Yorum: 0

Servis minibüsü ile otomobil çarpıştı: 3 ölü, 11 yaralı

Aydın Didim'de meydana gelen trafik kazasında servis minibüsüyle çarpışan otomobildeki 3 kişi öldü

Servis minibüsü ile otomobil çarpıştı: 3 ölü, 11 yaralı

AYDIN (AA) - Didim'de meydana gelen trafik kazasında bir otele ait servis minibüsü ile otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi öldü, 11 kişi yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre, Mustafa Yenice idaresindeki 09 TE 939 plakalı otel çalışanlarını taşıyan servis minibüsü, Didim-Söke karayolu Denizköy kavşağında Hüsnü Yıldız idaresindeki 48 UC 875 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazada otomobilde bulunan sürücüsü Hüsnü Yıldız (25), Havin Yıldız (4) ve Murteber Yıldırımçakar (78) yaşamını yitirirken, Berivan Yıldız, Esin Yıldız (2), Songül Yıldırımçakar, Amera Yıldırımçakar (8) yaralandı. 

Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Söke, Didim ve Aydın'daki hastanelere götürüldü.

Servis minibüsünde bulunan ve kazada yaralanan otel personelinden Ayten Salık, Olcay Kırtı, İsmail Çalışkan, Birsen Hayıt, Arzu Selvioğlu ve Mürvet Yıldırım da Didim Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, hafif yaralanan 14 kişinin tedavilerinin ise olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapıldığı bildirildi. 

Kaza sonrası bölgeye çok sayıda trafik ekibi ve ambulans sevk edildi. Olay yerindeki incelemenin ardından cenazeler Didim Devlet Hastanesi morguna gönderilip araçlar olay yerinden kaldırıldıktan sonra bir süre trafiğe kapalı kalan yol ulaşıma açıldı. 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber