Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 14 Aralık 2017 - 09:33 Yorum: 0

Servis Şoförlerinden "Kudüs" Eylemi

Servis şoförleri, ABD'nin Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanımasını protesto etti.

Servis Şoförlerinden 'Kudüs' Eylemi

Servis şoförleri, ABD'nin Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanımasını protesto etti. Gece saatlerinde İsrail ve ABD Başkonsoloslukları önünde konvoy halinde bire araya gelen servisçiler karara tepki gösterdi.

ABD'nin Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanımasını protesto eden İstanbul umumi servis araçları odası önce konvoy olarak İsrail Konsolosluğu önünde bir araya geldi. Burada bir süre kornalar çalarak protesto eyleminde bulunan servisçiler konvoy halinde ABD Başkonsolosluğu önüne geldiler. Zaman zaman sloganlar atan grup adına açıklama yapan İstanbul Umum Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Hamza Öztürk, "Servisçi esnafının da tüm İslam Ülkeleri gibi Kudüs'ün İslam beldesi olduğunu bildirmek istiyoruz. Yıllardan beri zulüm altında olan Kudüs'ün huzura kavuşmasını istiyoruz." dedi. Yapılan konuşmaların ve atılan sloganların ardından eylem olaysız bir şekilde sona erdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber