Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 22 Ekim 2014 - 19:33 Yorum: 0

Servisi gelmeyen öğrencilere Vali sahip çıktı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de taşımalı sistemle il merkezindeki liselerde eğitim gören 25 öğrenci, servisleri gelmeyince köylerine Kırşehir Valisi Şentürk'ün talimatıyla İl Özel İdaresi...

Servisi gelmeyen öğrencilere Vali sahip çıktı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de taşımalı sistemle il merkezindeki liselerde eğitim gören 25 öğrenci, servisleri gelmeyince köylerine Kırşehir Valisi Şentürk'ün talimatıyla İl Özel İdaresi tarafından tahsis edilen servisle götürüldü.

Merkeze bağlı Kuruağıl, Karaboğaz, Ecikağıl ve Saraycık köyünde oturan 25 öğrenci için merkezdeki liselerde eğitim ve öğretim görebilmelerini sağlamak amacıyla Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından servis tahsis edildi.

Bugün okul çıkışında servis gelmeyince 25 öğrenci ortada kaldı. Öğrenciler daha sonra Kırşehir Valiliği önüne gelerek durumu yetkililere bildirdi.

Servislerinin gelmediğini ve her zaman kendilerini mağdur ettiğini söyleyen öğrenciler, üniversite sınavlarına hazırlandıklarını, Milli Eğitim Müdürlüğünden ve ihaleyi alan firmadan şikayetçi olduklarını dile getirdi.

Konunun iletildiği Kırşehir Valisi Necati Şentürk'ün talimatı üzerine öğrenciler, İl Özel İdaresine ait bir minibüsle köylerine gönderildi.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber