Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 23 Ekim 2016 - 17:58 Yorum: 0

Seven, terör saldırısını kınadı

AK Parti Bingöl İl Başkanı Yılmaz Seven, 2 polisin şehit, 4'ü polis, 14'ü sivil 18 kişinin yaralandığı terör saldırısını kınadı.

Seven, terör saldırısını kınadı

AK Parti Bingöl İl Başkanı Yılmaz Seven, 2 polisin şehit, 4'ü polis, 14'ü sivil 18 kişinin yaralandığı terör saldırısını kınadı.

Saldırıda çevrede bulunan ev ve işyerlerinin zarar gördüğünü ifade eden Seven, "Milletimizin birlik ve beraberliğine, canına kasteden bu hain terör saldırısını şiddetle lanetliyorum. Gençli hemşerilerim hiçbir dönemde bu hainlere destek vermemiş ve bunlara boyun eğmemiştir. Teröre karşı dik duran ve bu hainlere boyun eğmeyen Gençli hemşerilerime de geçmiş olsun dileklerinde bulunuyorum" dedi.

Seven, "Türkiye devleti ve milleti olarak aziz vatanımızı ve ay yıldızlı bayrağımızı, kanımızın son damlasına kadar, canımızı vererek sonsuza kadar savunmaya devam edeceğiz. Bizleri ve milletimizi korkuyla sindiremeyecekler. Terör örgütü karşısında milletimiz diz çökmeyecektir. Milletimiz terörle mücadele eden güvenlik güçlerimizin de hep yanında ve arkasında olacaktır. Bizler, terörle mücadelede bir an bile yılmayacağız, kutlu yolumuzdan asla geri dönmeyeceğiz. Terör saldırılarından hep birlikte zaferle çıkacağız ve Türkiye'nin müreffeh ve aydınlık geleceğini milletimizle omuz omuza inşa edeceğiz. Kaynağı ve hedefi ne olursa olsun her türlü terörü lanetliyoruz. Hiçbir terör örgütü ve çete, asil milletimizi korkuyla sindiremeyecek, kardeşi kardeşe düşürmeyi başaramayacaktır. Bu topraklarda barış ve kardeşlikten değil de kin ve nefretten beslenenleri lanetliyoruz. Hain saldırıda Şehit olan emniyet mensuplarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber