Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 14 Şubat 2016 - 17:37 Yorum: 0

Sevgi Ağacı'nın açılışı yapıldı

Battalgazi Belediyesi tarafından "Anayurt'un Sevgilisi Arslantepe" adlı çalışma kapsamında Sevgi Ağacı'nın açılışı yapıldı. Etkinlikte, 500 adet "Sevginizle Büyüsün" yazılı fidan dağıtımı gerçekleştirildi.

Sevgi Ağacı'nın açılışı yapıldı

Battalgazi Belediyesi tarafından "Anayurt'un Sevgilisi Arslantepe" adlı çalışma kapsamında Sevgi Ağacı'nın açılışı yapıldı. Etkinlikte, 500 adet "Sevginizle Büyüsün"  yazılı fidan dağıtımı gerçekleştirildi.

Malatya Park AVM'de gerçekleştirilen etkinliğe, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın eşi Hafize  Gürkan,  Battalgazi Belediye Başkan Yardımcısı Muzaffer Karakuş, Yeşilyurt Eski Belediye Başkanı Mehmet Kavuk, Kültür ve Sosyal İşler Müdür Vekili Eyüp Önler ve vatandaşlar katıldı. Sevgi Ağacı'nın açılışı dolayısıyla Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, günün anısına dilek ve temenni defterine dilek ve temennilerini yazdı.  Başkan Gürkan ve eşi Hafize Gürkan, daha sonra program kapsamında Malatya Park AVM'ye gelen vatandaşlara 500 adet "Sevginizle Büyüsün" yazılı çam fidanı, gül ve sinema bileti hediye etti.

Programda son olarak Malatya Park AVM Yönetim Kurulu ve Yeşilyurt Eski Belediye Başkanı Mehmet Kavuk tarafından Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'a karikatür takdim edildi. 

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber