Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 22 Eylül 2017 - 13:03 Yorum: 0

’Sevgi Evi Çocukları’nın mutlu günü

Beykoz Galip Öztürk Sevgi Evi'nde yaşayan çocuklar, Hayat Varlık Genel Müdürlük ofisinde misafir oldu.

’Sevgi Evi Çocukları’nın mutlu günü

Beykoz Galip Öztürk Sevgi Evi'nde yaşayan çocuklar, Hayat Varlık Genel Müdürlük ofisinde misafir oldu.

Sevgi Evleri hakkında farkındalık oluşturmak ve orada bakım gören çocukları mutlu etmek amacıyla sosyal sorumluluk kulübü harekete geçti ve Hayat Varlık Yönetim A.Ş. Genel Müdürlük Ofisinde, 47 çocuk ile birlikte Galip Öztürk Sevgi Evi yetkilileri ağırlandı. Sevgi Evi sorumlularının da eşlik etmesi ile öncesinde çizgi film keyfi yapan çocuklar, sonrasında sağlıklı atıştırmalıkları ile bir yandan beslenirken, diğer yandan da şirket çalışanları ile bir araya gelip oyunlar oynayarak eğlenceli vakit geçirdiler. Ardından sihirbazlık gösterisi ile günü keyifle tamamladılar.

Downtown alanında bulunan oyunlarla oynamaktan keyif alan çocukların yüzlerinden tebessüm eksik olmadı. Genel Müdürlük ofisinden çocuklar ve Sevgi Evi yetkilileri mutlu bir şekilde ayrıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber