Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
00:48 Sel suları mahallede paniğe neden oldu00:34 Trafikte tartıştığı kişi tarafından bıçaklanarak öldürüldü23:56 UEFA Şampiyonlar Ligi: Borussia Dortmund: 1 - Paris Saint-Germain: 023:55 Kamyona arkadan çarpan kamyonet sürücüsü yaralandı23:50 MAST İzmir Boat Show kapılarını açtı23:41 Köpeğe çarpmamak için manevra yaptı, araziye devrildi: 2 yaralı23:39 Hamas’ın son ateşkes teklifine yarın yanıt vermesi bekleniyor23:38 Seyir halindeki araç park halindeki tıra ok gibi saplandı: 1 ağır yaralı23:06 Gürcistan’da "Yabancı Etkinin Şeffaflığı" yasa tasarısına karşı protestolar...23:05 Kazada ölen kızlarının cenazesinin getirildiği evleri 6 yıl sonra kendileri...23:03 Kocaeli’de 2 motosiklet ve kamyonetin karıştığı kazada 4 kişi yaralandı23:03 THY Euroleague: Fenerbahçe: 89 - Monaco: 7823:01 Turhal Belediyesi, su baskınlarına karşı gece gündüz çalışıyor23:00 Edirne’de bariyerlere çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı22:58 ABD’nin Gazze kıyısına inşa ettiği iskelenin yüzde 50’den fazlası tamamland...22:56 İletişim Başkanı Altun: "TRT, Batılı medya organlarının görmezden geldiği h...22:43 Şiddetli yağışlar ekili arazileri sular altında bıraktı22:41 Teknik Direktör Gülay’dan Turgutluspor taraftarına çağrı22:06 Yoldaki çukurlar kazaya neden oldu, otomobil şarampole uçtu: 1 yaralı22:03 Kudüs’te öldürülen Şanlıurfalı imam için gıyabi cenaze namazı kılındı
Yerel 12 Mart 2015 - 17:48 Yorum: 0

"Sevgi evi" için protokol imzalandı

ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa Valiliği ve Haliliye Belediyesi arasında "Sevgi evi" oluşturulmasına ilişkin protokol imzalandı. Valilikten yapılan açıklamaya göre, Şanlıurfa Valiliği ve...

'Sevgi evi' için protokol imzalandı

ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa Valiliği ve Haliliye Belediyesi arasında "Sevgi evi" oluşturulmasına ilişkin protokol imzalandı. 

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Şanlıurfa Valiliği ve Haliliye Belediyesi arasında üç evin kiralanıp tefrişatının yapılarak Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesinde "Sevgi evi" olarak kullanılmasına ilişkin protokol Vali İzzettin Küçük, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol arasında imzalandı. 

İmza töreninde açıklama yapan Vali Küçük, oluşturulacak evler için Fevzi Demirkol'a teşekkür ederek, yetim ve kimsesiz çocukların aile ortamında evlerde yaşamaları için yürütülen çalışmaların önemli olduğunu söyledi. 

Haliliye Belediye Başkanı Demirkol ise kamuda paylaşımdan ve imkanların birleştirilmesinden yana olduklarını belirtti.

İmzalanan protokolle, kimsesiz ve bakıma muhtaç çocukların aile ortamında yetişmelerinin temini için 3 evin bir yıllık kirasını ve bir takım ihtiyaçlarını üstlendiklerini dile getiren Demirkol, "O gençlerimizin aile ortamında yetişmeleri bizim için çok önemli. Bu hassasiyeti gösterdikleri için Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüze ve Sayın Valimize çok teşekkür ediyoruz. O çocuklarımızdan da Haliliye için, Şanlıurfa ve Türkiye için iyi hizmetlere imza atacak şekilde kendilerini geliştirmelerini talep ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Törende, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Mehmet Polat'da hazır bulundu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber