Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Magazin 18 Kasım 2015 - 15:57 Yorum: 0

Sevilen Sunucu Sihirli Parmaklarla Yeniden Doğdu!

Mavi bluz, paçaları yırtık siyah kot ile birlikte mavi renk pabuçlarıyla televizyonların moda programı güzellerini kıskandıran kombinasyonu ve lasserra uzmanlarının sihirli dokunuşlarıyla sevilen sunucu ve şiir yorumcusu Özlem Demir adeta yeniden doğdu.

Sevilen Sunucu Sihirli Parmaklarla Yeniden Doğdu!

Televizyon ekranlarının ve festivallerin sempatik sevilen sunucusu ve aynı zamanda şiir albümüyle büyük sükse yapan Özlem Demir’in dün akşam kanal T televizyonunda yayınlanan #özlemce programı çok koşulacak. Öyleki yeni yayın dönemine yepyeni program formatıyla merhaba diyen Özlem Demir programına bir ses sanatçısı bir güzellik uzmanı ve bir de hukukçu konuk etmekte.

Ünlü menajer Erhan Arı’nın sanatçısı bestekar ve söz yazarı Ferdi Kadıcık yeni albümüyle #özlemce programına konuktu. Albümünde söz, müzik ve besteleri kendisine ait şarkı ve türküleri okuyan Kadıcık sosyal medya da mesaja tutuldu.

Özlemce’nin bir diğer konuğuysa eski milli sporcu olan kalıcı makyaj uzmanı Melekber Erdal’dı.

Türkiye’de kalıcı makyajın en sihirli parmaklarından birisi olarak bilinen eski milli sporcu ve güzellik uzmanı Melekber Erdal; kaş şekillendirme, Iliner, deepliner, dudak uygulamaları, allık gibi birçok makyaj uygulamasında sır sayılan püf noktalarını anlattı.

Canlı yayında tamamen organik cildi ferahlatan doğal ve organik ürünlerden kür hazırladı. Sevilen sunucu ve yorumcu Özlem Demir’in kuaförü de olan lasserra kuaförün bir kadını adeta baştanbaşa yeniden dünyaya doğmuş gibi güzelliğe kavuşturan ünlü ustası “Nur” hanımın yüzüne uyguladı. Nur, uygulama sonrası cildinin pamuk gibi olduğunu ve yüzünü yıkarken uygulamanın çok çabuk yüzünden su gibi akıp gittiğini söylerken çok pratik ve rahatlatıcı olduğunu anlattı.

b32b2ddd-7c3d-4f02-b090-6aa54e7875ae.jpg

Boşanmada en önemli sebep: Beklenti Fazlalığı!

 Aile içi yaşanılan hukuksal konularda ve artan boşanma davalarıyla alakalı olarak da av. Ali Evlice ile birlikte av. Sümeyye Küçük de kısa konu başlıklarında bilgi paylaştığı programa güzelliğiyle gözlere, muhteşem sesi ve yorumuyla kulaktan gönüllere okuduğu #baba, #adamsanmıştım #karagözlüm şiirleriyle Özlem Demir unutulmaz bir programa daha imza attı. Öyleki Özlem Demir’in yayın arasında sosyal medya hesabından paylaştığı her fotoğrafa yüzlerce yorum ve binlerce beğeni tıklandı. 

ETİKETLER: Özlem Demir
Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber