Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 16 Ağustos 2017 - 21:08 Yorum: 0

Sevim nine hacca uğurlandı

Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesinde, hacca gidebilmek için biriktirdiği altınları çalınan, hayırseverlerin yardımıyla hacca giden Sevim Deveci, kutsal topraklara...

Sevim nine hacca uğurlandı

Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesinde, hacca gidebilmek için biriktirdiği altınları çalınan, hayırseverlerin yardımıyla hacca giden Sevim Deveci, kutsal topraklara uğurlandı.

Kutsal topraklara gidecek hacı kafilesi için Hayrabolu Çorumi Mustafa Bey Camisinde tören düzenlendi. Duygulu anlar yaşayan 72 yaşındaki Sevim Deveci, Kutsal topraklara gitmenin mutluluğunu yaşadığını belirtti. Deveci, "Hacca gitmek için bana yardımda bulunan tüm hayırseverlere teşekkür ederim. Allah bana hacca gitmeyi nasip etti. Herkese nasip etsin" dedi.

Hayrabolu Müftü Vekili Ramazan Tutal'ın konuşmasının ardından, hacı adayları ve yakınlarının katıldığı törende, görevli hocalar tarafından ilahiler ve kasideler seslendirildi, dualar edildi.

Sevim nine hacca uğurlandı

Sevim nine hacca uğurlandı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber