Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 13 Haziran 2018 - 13:23 Yorum: 0

SEV’in burs gururu

Sivrihisar Eğitim Vakfı (SEV) tarafından bir iftar programı düzenlendi.

SEV’in burs gururu

Sivrihisar Eğitim Vakfı (SEV) tarafından bir iftar programı düzenlendi.

İftarda konuşan SEV Başkanı Naci Şakar, "Vakfımız burs etkinliğinin bir yılını daha bitirmiş oluyoruz. 2000-2001 yılında 17 yardımsever ve 27 öğrenci ile başlattığımız etkinlik zaman zaman eksilme ve artışlarla günümüze kadar sürdürülmüştür. 2017-2018 yıl sonunda, 96 hayır sahibinin katkılarıyla şimdiye kadar bin 402 üniversite öğrencimize burs yardımı yapılmıştır" dedi.

Şakar, açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Çevremizde örnek yardımlaşmanın tek kaynağı siz değerli hemşeri ve dostlarımızdır. Bu ve benzeri yardımlaşma konusunda ne denli övünsek hakkımız olduğuna inanıyoruz. Bizler eğitimin önemine inanalar olarak ihtiyaç sahibi üniversite öğrencilerimizin eğitimine katkı için çaba sarf ediyoruz. Öğrencilerimizin ve ailelerinin yanında olmaya çalışıyoruz. Vakfımız bu önemli bir görevi yerine getirmenin huzur ve mutluluğunu tatma onuruna erişmesine neden olmaktadır. Sizlerden isteğimiz çevrenizdeki hemşeri ve dostlarımızın burs konusunda duyarlı olmaları ve şartları uygun ihtiyaç sahibi başarılı üniversite öğrencilerini vakfımıza yönlendirmenizdir."

İftar programında ayrıca eski bursiyerlerden Tarih Ebebiyat Öğretmeni Arzu Şimşek'in şiir kitabı katılımcılara hediye edildi.

SEV’in burs gururu

SEV’in burs gururu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber