Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 08 Ağustos 2022 - 12:25 Yorum: 0

Seyahatsever Projesiyle Gümüşhane’yi gezdiler

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen ve 18-30 yaş arası gençlerin KYK yurtlarında ücretsiz konaklamasını içeren Seyahatsever Projesiyle...

Seyahatsever Projesiyle Gümüşhane’yi gezdiler

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen ve 18-30 yaş arası gençlerin KYK yurtlarında ücretsiz konaklamasını içeren Seyahatsever Projesiyle gençler Gümüşhane'yi keşfediyor.

15 Temmuz'da başlayan ve 1 Eylül'e kadar devam edecek projede öğrenci şartı aranmaksızın 18-30 yaş arası gençler bakanlığa bağlı KYK yurtlarında ücretsiz olarak barınabiliyor.

Proje kapsamında Sivas'tan Gümüşhane'ye gelen ve buradaki Halit Zarbun Erkek Öğrenci Yurdunda kalan gençler 3 gün boyunca kent merkezi, Karaca Mağarası, Torul Kalesi Cam Seyir Terasını gezdi.

Yaz tatilini seyahat ederek değerlendirmek isteyen gençlerden Yusuf Mertcan Altınok Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na teşekkür ederek "Seyahatsever projesiyle Gümüşhane'deki yurtlarca ücretsiz olarak konaklıyoruz. Gençlik ve Spor Bakanlığıyla Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyoruz bize bu imkanları sağladığı için" dedi.

Bir diğer genç Zeynel Köçen ise "Projeyle Gümüşhane'yi tanımaya, görmeye, tarihi ve turistik yerlerini görmeye geldik. Yurtta kalıyoruz ücretsiz bir şekilde. Bu sayede Gümüşhane'yi tanıma fırsatı yakaladık. Karaca Mağarası ve Cam Seyir Terasına bayıldık. Bu imkanı bize sağladıkları için Bakanlığımıza ve Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyoruz. Bütün gençlerin bu imkandan faydalanmasını diliyoruz" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber