Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Siyaset 20 Şubat 2019 - 11:23 Yorum: 0

Seydaoğlu resmi başvurusunu gerçekleştirdi

Bağımsız olarak Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkanlığına adaylığını açıklayan Sebgetullah Seydaoğlu, Yüksek Seçim Kurulu'na giderek resmi...

Seydaoğlu resmi başvurusunu gerçekleştirdi

Bağımsız olarak Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkanlığına adaylığını açıklayan Sebgetullah Seydaoğlu, Yüksek Seçim Kurulu'na giderek resmi başvurusunu gerçekleştirdi.

Anavatan Partisi'nden 20 ve 21. dönem Diyarbakır Milletvekilliği yapan Sebgetullah Seydaoğlu, 31 mart yerel seçimlerinde bağımsız olarak Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu. Seydaoğlu, dün saat 17.00 öncesinde evrakları Yüksek Seçim Kurulu'na teslim etti. Evraklarını teslim ettikten sonra bir açıklama yapan Seydaoğlu, Diyarbakır'a hizmet etmek için genç yaşta elini taşın altına koyduğunu söyledi. Seydaoğlu, "Şu an 60'lı yaşlarımda hala Diyarbakır sevgisi ve hizmet etme arzusu çok taze duruyor yüreğimde. Seçimlere 1 ay gibi bir süre var, bu yarışta ranta, yolsuzluğa değil de Diyarbakır sevdasına, hizmetine talip olan tüm adaylara başarılar dilerim. Tüm Diyarbakır halkına sevgi ve şükranlarımı sunarım, Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber