Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 18 Aralık 2017 - 13:58 Yorum: 0

Seydikemer Esnaf Odası’ndan ’Etkili İletişim ve Beden Dili’ eğitimi

Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar odası, esnafların müşterileri ile ilişkilerinde müşteri memnuniyetini arttırmak amacıyla etkili iletişim ve beden dili...

Seydikemer Esnaf Odası’ndan ’Etkili İletişim ve Beden Dili’ eğitimi

Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar odası, esnafların müşterileri ile ilişkilerinde müşteri memnuniyetini arttırmak amacıyla etkili iletişim ve beden dili semineri düzenledi.

Isparta Süleyman Demirel üniversitesinde dekan yardımcılığı görevini yürüten Doç. Dr. Osman Kürşat Acar tarafından verilen seminere Ziraat Odası Başkanı Muhsin Gümüş,İlçe Tarım Müdürü Engin Maraşlı ve vatandaşların yanı sıra merkeze yakın bölgelerdeki esnaflar seki, Karaköy gibi ilçenin en uç noktalarından da esnafların katılımı dikkat çekti.

Yaklaşık 30 yıldır yaylada esnaflık yaptığını ifade eden Ramazan Topal, başkanıma ve ekibine seminer için teşekkür ediyorum biz bu tip şeyleri sadece ücretli olarak ticaret odaları gibi odalarda ya da televizyonlarda izliyorduk. Odamızın imkanı olmamasına rağmen başkanımızın kişisel dostluklarıyla yürüttüğü faaliyetler bunlar esnaf arkadaşlarımızla yayladan bizde katıldık çok verimli ve güzel oldu ben tüm esnaflarımız adına başkanım ve ekibine, ücret almadan Isparta'dan gelerek bizleri bilgilendiren hocama teşekkür ediyorum dedi.

Seminer, oda faaliyetlerinin yer aldığı kısa video gösterimi, odanın kurulduğu günden bu yana Oda başkanı Harun Sağır'a ve ekibine gönüllü olarak oda faaliyetlerinde destek veren Eğitimci Mesut Koç, eğitimci Mehmet Uçar ve semineri sunan Yrd.Doç.Dr. Osman Kürşat Acar'a Oda Başkanı Harun Sağır tarafından teşekkür plaketi sunumuyla son buldu.

Seydikemer Esnaf Odası’ndan ’Etkili İletişim ve Beden Dili’ eğitimi

Seydikemer Esnaf Odası’ndan ’Etkili İletişim ve Beden Dili’ eğitimi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber