Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 01 Eylül 2016 - 16:44 Yorum: 0

Seydişehir Belediyesi kurban hazırlıklarına başladı

Konya'nın Seydişehir İlçe Belediyesi, vatandaşların Kurban Bayramını dini vecibelerine uygun, sağlıklı ve hijyenik bir şekilde yerine getirebilmeleri...

Seydişehir Belediyesi kurban hazırlıklarına başladı

Konya'nın Seydişehir İlçe Belediyesi, vatandaşların Kurban Bayramını dini vecibelerine uygun, sağlıklı ve hijyenik bir şekilde yerine getirebilmeleri için Canlı Hayvan Pazarı ve kurban kesim alanında hazırlıklara başladı.

Önceki yıllarda canlı hayvan pazarı ve kurban kesim alanında yaptığı çalışmalarla vatandaşların takdirini kazanan Seydişehir Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi vatandaşların rahat ve huzurlu bir şekilde alışverişlerini yapabilmeleri için çalışmalarına hız kazandırdı. Kurban bayramı öncesi hem satıcıların hem de alıcıların ihtiyaçlarına cevap verebilmek için çalışmaların devam ettiğini kaydeden Seydişehir Belediyesi Fen İşleri müdürlüğü yetkilileri, "Geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da vatandaşlarımızın Kurban Bayramı'nda sağlıklı ve temiz ortamda kurban kesebilmeleri için imkanlarımızı seferber ettik. Canlı Hayvan Pazarımız ve Kurban kesim merkezimizi halkımızın tüm ihtiyaçlarına cevap verebilecek şekilde düzenliyoruz. Kurban pazarımızda Seydişehir Belediyesi tarafından hayvanların sağlığı için veteriner hizmetimiz devam edecek. Kurban pazar alanının hijyeni ve temizliği için ekiplerimiz 24 saat çalışma yürütecek. Kurban kesimi ve çevre temizliği ile ilgili tüm tedbirlerimizi de alıyoruz. Sıkıntılı bir durumun yaşanmaması ve vatandaşlarımızın rahat bir bayram geçirmeleri için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber