Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 08 Eylül 2016 - 15:43 Yorum: 0

Seydişehir Belediyesi yol çalışmalarına devam ediyor

Konya'nın Seydişehir İlçe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Ortakaraören Mahallesinde sıcak asfalt ve çift kat sathi kaplama çalışması...

Seydişehir Belediyesi yol çalışmalarına devam ediyor

Konya'nın Seydişehir İlçe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Ortakaraören Mahallesinde sıcak asfalt ve çift kat sathi kaplama çalışması başlattı.

Seydişehir'in ana cadde ve sokaklarının alt yapı sorunlarının çözülmesinin ardında, kırsal mahallerde sıcak asfalt ve sathi kaplama çalışmalarına hız veren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Ortakaraören Mahallesi'nde 150 bin metrekarelik alana sıcak asfalt serimine başladı.

Birçok mahallede sıcak asfalt, kilitli parke taş çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini, ifade eden Seydişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, "Birçok cadde ve mahallemizde kilitli taş ve sıcak asfalt ve sathi kaplamalarımız çalışmasını yoğun bir tempo içerisinde sürdürerek çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Bu sezonda gücümüz yettiği nispetinde tüm mahallelerimizin ihtiyaçlarını tamamlayacağız. Hedefimiz her mahalleye, her caddeye, her sokağa hizmet götürmek" şeklinde konuştu.

Öte yandan, Seydişehir Belediyesi, Karayolları bölge Müdürlüğün başlattığı yol yapım çalışmalarında araç takviyesi ve dolgu malzemesi noktasında destek vererek yurt ve üniversite bölgesinde yol yapım çalışmalarına devam ediyor. Kredi ve Yurtlar Kurumu bölgesinden başlayan, üniversite yol güzergahından devam eden Taraşçı Kavşağında son bulacak 5 bin 600 metrekarelik alanda, Karayolları Bölge Müdürlüğü ve Seydişehir Belediyesinin yürüttüğü bordür ve parke yapım çalışmaları hızla sürüyor.

Seydişehir Belediyesi yol çalışmalarına devam ediyor

Seydişehir Belediyesi yol çalışmalarına devam ediyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber