Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Ekim 2014 - 15:28 Yorum: 0

Seydişehir Belediyesinden asfalt çalışmaları

KONYA (AA) - Seydişehir Belediyesi asfalt çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.Konya Büyükşehir Belediyesi ve Seydişehir Belediyesince başlatılan asfalt çalışmalarında, ilçenin düzensiz, bozuk...

Seydişehir Belediyesinden asfalt çalışmaları

KONYA (AA) - Seydişehir Belediyesi asfalt çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi ve Seydişehir Belediyesince başlatılan asfalt çalışmalarında, ilçenin düzensiz, bozuk yolları yeniden yapılıyor.

Çalışmalar kapsamında Milli Egemenlik Caddesi, Eti lojmanları ve Etibank yol güzergahı yeniden asfaltlanırken, bir yandan da yol boyama ve şerit uygulamaları devam ediyor.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, yapılan çalışmalarla pırıl pırıl bir şehir meydana getireceklerini, daha temiz ve düzenli bir şehir ortaya çıkaracaklarını söyledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber