Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 08 Şubat 2019 - 17:18 Yorum: 0

Seydişehir Belediyesinden deforme olan yolları onardı

Konya'nın Seydişehir İlçe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince kış aylarında, altyapı çalışmaları veya kullanımdan dolayı bozulan yollarda...

Seydişehir Belediyesinden deforme olan yolları onardı

Konya'nın Seydişehir İlçe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince kış aylarında, altyapı çalışmaları veya kullanımdan dolayı bozulan yollarda bakım, onarım ve asfalt yama çalışmalarının yanı sıra drenaj çalışmalarına da başlandı.

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Mehmet Tutal, "İlçemizde fen işleri ekiplerimiz tarafından bir yandan kış ayları, altyapı çalışmaları veya kullanımdan dolayı bozulan yollarda bakım, onarım ve asfalt yama çalışmaları yapılırken, bir yandan da drenaj çalışmalarına başlanmıştır. Belediye olarak merkez ve kırsal mahallelerimizde asfalt yolların üzerinde meydana gelen çukurlar, trafikte aksamalara yol açıyor ve araç sürücülerine zor anlar yaşatıyordu. Vatandaşlarımızın yaşamını kolaylaştırmak için var gücümüzle çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Seydişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünün yaptığı bu çalışmalar vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber