Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 23 Kasım 2016 - 11:58 Yorum: 0

Seydişehir Belediyesinden tip proje uygulaması

Konya'nın Seydişehir İlçe Belediyesi, ilçeye bağlı kasaba ve köye dönüşen mahallerde yaşayan vatandaşlar için belediye tarafından ücretsiz tip proje...

Seydişehir Belediyesinden tip proje uygulaması

Konya'nın Seydişehir İlçe Belediyesi, ilçeye bağlı kasaba ve köye dönüşen mahallerde yaşayan vatandaşlar için belediye tarafından ücretsiz tip proje uygulaması başlattı.

Başkan Tutal, tip proje kullanımının merkezde maddi durumu uygun olmayan ve kırsalda yaşayan vatandaşların umudu olduğunu söyledi. Büyükşehir Yasası ile birlikte kırsalda yaşayan vatandaşlarında proje hazırlatmak zorunda olduğunu kaydeden Başkan Tutal, merkez mahallelerde olduğu gibi kırsalda yaşayan vatandaşlarımızda artık ev yapacakları zaman proje hazırlatmak ve bu projeler için yüksek ücretler ödemek durumda kalacaklardı. Seydişehir Belediyesi olarak vatandaşlarımızın bu durumunu düşünerek, Eylül ayı meclis toplantımızda durumları uygun olmayan vatandaşlarımızın ve kırsalda oturan vatandaşlarımızın evlerinin projelerini ücretsiz hazırlama kararı aldık. İmar Müdürlüğü olarak kırsal yerleşim alanı içerisinde yaşayan vatandaşlarımızın evlerinin projelerini hazırlayıp, yine vatandaşlarımıza ücretsiz veriyoruz" dedi.

Hazırlanacak olan tip projelerin, vatandaşların yaşadığı yerleşim alanlarına uygun olarak hazırlanacağını ifade eden Başkan Tutal, "Vatandaşlarımız belediyemiz tarafından hazırlanan tip projeler karşılığında hiçbir ücret ödemeyerek proje bedelinden kurtulmuş olacaklar" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber