Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 02 Eylül 2014 - 14:18 Yorum: 0

Seydişehir Belediyesinden üniversite öğrencilerine danışmanlık hizmeti

KONYA (AA) - Seydişehir Belediyesi ilçeye üniversite kaydı yaptırmak için gelen öğrenci ve velilere Seydişehir otobüs terminali’nde danışmalık hizmeti veriyor.Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik...

Seydişehir Belediyesinden üniversite öğrencilerine danışmanlık hizmeti

KONYA (AA) - Seydişehir Belediyesi ilçeye üniversite kaydı yaptırmak için gelen öğrenci ve velilere Seydişehir otobüs terminali’nde danışmalık hizmeti veriyor.

Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi ve Meslek Yüksekokulu’na kayıt yaptırmak amacıyla 1-5 Eylül 2014 tarihleri arasında ilçeye gelen öğrencilere yardımcı olmak amacıyla Seydişehir Belediyesi tarafından çalışma başlatıldığı kaydedildi.

Seydişehir Otobüs Terminali’nde belediye görevlileri tarafından karşılanan öğrenci ve veliler otobüs terminalinden alınarak Seydişehir Belediyesi’ne ait araçlarla kayıt yaptıracakları üniversite, meslek yüksek okulu ve yurtlara ücretsiz olarak götürülüyor.

Ayrıca Seydişehir'e gelen öğrenci ve velilere Seydişehir Belediyesi tarafından hazırlanan Seydişehir Leblebisi ve Seydişehir tarihinin yazılı olduğu bir kitap hediye ediliyor. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber