Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 13 Mart 2015 - 11:28 Yorum: 0

Seydişehir Halk Eğitim Merkezi'nde ney kursu açıldı

KONYA (AA) - Seydişehir Halk Eğitim Merkezi'nde ney kursu açıldı.Açılan kursun öğreticiliğini yapan Zafer Ülkebaş, öğrencilerine öncelikle "ney"i tanımadan başladıklarını, daha sonra...

Seydişehir Halk Eğitim Merkezi'nde ney kursu açıldı

KONYA (AA) - Seydişehir Halk Eğitim Merkezi'nde ney kursu açıldı.

Açılan kursun öğreticiliğini yapan Zafer Ülkebaş, öğrencilerine öncelikle "ney"i tanımadan başladıklarını, daha sonra nota eğitimine geçeceklerini belirtti.

Bir enstrüman olarak Ney'in geçmişimizde ve günümüzdeki önemine işaret eden Ülkebaş, "Ney sesi insanın ruh halini en iyi dinlendiren, stres attıran bir müzik aletidir. Ruhumuza yakın bir enstrüman olduğu için tercih ediliyor. Kurslarımız sonunda eğitimini tamamlayan kursiyerler ney dinletisi yapmak için sahneye çıkma şansı bulacaklardır" diye konuştu.

HEM Müdürü Tahir Kibar ise "Kursa 30 kursiyerle başladık. Hafta içi akşamları 19-21 saatleri arası başlayarak 424 saat sürecek" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber