Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 31 Mart 2015 - 12:38 Yorum: 0

Seydişehir'de "Hoş Geldin Melek Sefalar Getirdin Projesi"

KONYA (AA) - Seydişehir Emniyet Müdürlüğü personeli, yeni doğan bebeklerin ailelerine, "Hoş Geldin Melek Sefalar Getirdin Projesi" kapsamında hediye verdi.İlçe Emniyet Müdürü Erkan Aydoğan, Sosyal...

Seydişehir'de 'Hoş Geldin Melek Sefalar Getirdin Projesi'

KONYA (AA) - Seydişehir Emniyet Müdürlüğü personeli, yeni doğan bebeklerin ailelerine, "Hoş Geldin Melek Sefalar Getirdin Projesi" kapsamında hediye verdi.

İlçe Emniyet Müdürü Erkan Aydoğan, Sosyal Yardımlaşma Vakıf Personeli ile Aktaş Mahallesi'nde üçüncü çocukları dünyaya gelen Murat ve Bahar Karcı çiftini evlerinde ziyaret ederek, altınlı bebek seti hediye etti.

Aydoğan, burada yaptığı konuşmada, proje kapsamında üç aileyi ziyaret ettiklerini söyledi.

Ziyaretlerde bebekler için ailelere bebek seti hediye ettiklerini belirten Aydoğan, ilçede emniyetin yanında sosyal projeler de yaptıklarını dile getirdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber