Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 15 Mart 2015 - 13:18 Yorum: 0

Seydişehir'de voleybol sevinci

Türkiye Voleybol 2. Ligi Erkekler A Gurubunda mücadele eden Seydişehir Belediye Spor Voleybol takımında ligde kalmanın sevinci yaşanıyor

Seydişehir'de voleybol sevinci

KONYA (AA) - Türkiye Voleybol 2. Ligi Erkekler A Gurubunda mücadele eden ve Konya bölgesinin tek takımı olan Seydişehir Belediye Spor Voleybol takımında ligde kalmanın mutluluğu yaşanıyor.

Antrenör Süleyman Kılınç, cumartesi günü Antalya Korkuteli Gençlik Spor ile oynayacakları maça rahat bir şekilde gideceklerini söyledi.

Zorlu müsabakalardan sonra mutlu olduklarını belirten Kılınç, ‘’2014-2015 sezonuna kötü başladık. İkinci yarı ile birlikte toparlandık. Şuanda  ligde kalmayı başardık. Sezon başından buyana bize desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Mehmet Tutal ve kulüp yöneticilerimize, Seydişehirli sporseverlere teşekkür ediyorum"’dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber