Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 21 Eylül 2017 - 13:38 Yorum: 0

Seyhan Belediyesi’nden amatör spor kulüplerine malzeme desteği

Seyhan Belediyesi'nin her sezon başında gerçekleştirdiği amatör spor kulüplerine malzeme desteği bu yılda devam etti.

Seyhan Belediyesi’nden amatör spor kulüplerine malzeme desteği

Seyhan Belediyesi'nin her sezon başında gerçekleştirdiği amatör spor kulüplerine malzeme desteği bu yılda devam etti. İlçede bulunan 32 amatör spor kulübüne krampon, tekmelik, dijital maç forması, futbol topu, maç eldiveni, antrenman malzemeleri ve top çantasından oluşan malzeme seti verildi.

Gençlik Stadı'nda gerçekleştirilen dağıtım törenine Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ali Gülleri, kulüp başkanları, sporcular ve sporcu yakınları katılı.

Seyhan Belediyesi olarak amatör spor kulüplerinin her zaman yanında olduklarını belirten Başkan Zeydan Karalar, bu yüzden "Sporcu dostu belediye" olarak anıldıklarını söyledi. Karalar, "Biz sporun her dalına ve her kademesine önem veren bir belediyeyiz. Ancak amatör sporlara daha fazla önem verdiğimizi açık bir şekilde söylemek istiyorum. İşte bu yüzden "sporcu dostu" olarak anılmaya başlandık. Hedefimiz sportif bir ilçe olabilmekti bunu da gerçekleştirdik" dedi.

Başkan Karalar, profesyonel spor kulüplerinde altyapının önemli olduğunu belirterek, amatör spor kulüplerinin de sporcu yetiştirme konusunda profesyonel kulüplere katkı sağladığını söyledi. Başkan Karalar, "Alt yapıya önem vermeyen kulüplerin başarılı olması düşünülemez. Gençlerimizin daha başarılı olabilmesi için malzemenin en iyilerini alarak kulüplerimize veriyoruz" diye konuştu.

Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ali Gülleri de konuşmasında, amatör kulüplere her yıl olduğu gibi bu yıl da malzeme desteğinde bulunan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'a teşekkür ederek çiçek takdim etti.

Daha sonra, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Ali Gülleri ile birlikte 20 çift krampon, 20 adet tekmelik, 1 takım digital maç forması, 1 takım antrenman malzemesi (20 çift), 10 adet futbol topu, 3 adet maç eldiveni ve 1 adet top çantasından oluşan malzemeler kulüp temsilcilerine teslim etti.

Seyhan Belediyesi’nden amatör spor kulüplerine malzeme desteği

Seyhan Belediyesi’nden amatör spor kulüplerine malzeme desteği

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber