Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 11 Ekim 2016 - 11:13 Yorum: 0

Seyhan Belediyespor futbolda sezonu 7 kupa ile tamamladı

Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu(ASKF) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gülleri ve yönetim kurulu üyeleri Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ı makamında...

Seyhan Belediyespor futbolda sezonu 7 kupa ile tamamladı

Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu(ASKF) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gülleri ve yönetim kurulu üyeleri Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ı makamında ziyaret etti. ASKF Başkanı Ali Gülleri, kupaları ve 5 bin lira değerindeki çeki Başkan Karalar'a teslim etti. Başkan Karalar ise elde edilen başarıların kendisini çok mutlu ettiğini belirterek gelen paranın sporculara harcanmasını istedi.

Seyhan Belediyespor'un elde ettiği başarılarla Türkiye'de ilk 5'e girmeyi başardığını belirten ASKF Başkanı Ali Gülleri edilen başarılardan dolayı hem sporcuları hem de spora ve sporcuya desteklerini esirgemeyen Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ı tebrik etti. Gülleri, "Seyhan Belediyespor kulübümüz 15-17-19 yaşlarında Türkiye çapında başarılar elde etmiştir. Türkiye 2.si olan U-19 tamı ve diğer takımlarımızla birlikte Seyhan Belediyespor kulübümüz Türkiye'de ilk 5'e girmiştir. Bu nedenle konfederasyonumuz 5 bin TL size armağan ediyor. Kupaların hepsini sizlere teslim ediyoruz. Tabi sporcu başkanın sporcu belediyesi olur" ifadelerine yer verdi.

Belediyeleri, insanların doğumundan ölüme kadar tüm hizmetlerini yapmakla mükellef olan yapılar olarak adlandıran Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, insanların tüm ihtiyaçlarına hassasiyetle yaklaştıklarını ancak spora daha çok önem verdiklerini söyledi. Başkan Karalar, "Belediyeler insanların doğumlarından ölümlerine kadar tüm hizmetlerini gören kuruluşlardır. Burada aslında Seyhan Belediyesi'ni sporda gördüğünüz kadar her yerde vardır. Birçok etkinliklerimiz var. Aslında Seyhan Belediyesi'ni baktığınız zaman tüm halk ve kitle örgütlerinin yanında görebilirsiniz. Tabi spora çok daha farklı bakıyoruz. Spora farklı bakmamızın birçok nedeni var. Bunlardan ilki sağlam kafa sağlam vücutta bulunur. Son yıllarda uyuşturucu madde bağımlılığı arttı. Seyhan, ülkede en çok uyuşturucu madde bağımlılığının görüldüğü yerlerin başında geliyor. Biz sporu uyuşturucunun panzehiri olarak görüyor ve gençlerimizi bu illetten koparıp spora yönlendirmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Seyhan Belediyespor futbolda sezonu 7 kupa ile tamamladı

Seyhan Belediyespor futbolda sezonu 7 kupa ile tamamladı

Seyhan Belediyespor futbolda sezonu 7 kupa ile tamamladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber