Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 28 Haziran 2021 - 15:08 Yorum: 0

Şeyhülkurrâ Hafız Mikdat Temiztürk hoca vefat etti

Halk arasında "kesik bacak" lakabıyla bilinen merhum İsmail Hakkı Bayrı Efendi'nin baş kalfası ve hizmetkârı olarak tanınan Şeyhülkurrâ Hacı Hafız...

Şeyhülkurrâ Hafız Mikdat Temiztürk hoca vefat etti

Halk arasında "kesik bacak" lakabıyla bilinen merhum İsmail Hakkı Bayrı Efendi'nin baş kalfası ve hizmetkârı olarak tanınan Şeyhülkurrâ Hacı Hafız Mikdat Temiztürk Hoca vefat etti.

Merhum Mikdat Temiztürk Hoca'nın cenazesi bugün ikindi namazını müteakip Fatih Camii'nden Eyüp Sultan aile kabristanına defnedilecek.

AK Parti Konya Milletvekili Prof. Dr. Hacı Ahmet Özdemir, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Kesik bacak İsmail (Bayrı) Efendi'nin halefi, yıllardır Kur'an talimine hizmet etmiş olan, kendisinden bir ay kadar talim okuma şerefine erdiğim Mithat Temiztürk Hocamız vefat etmiş. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Başımız sağ olsun" ifadelerine yer verdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber