Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 13 Ekim 2019 - 11:33 Yorum: 0

Seyir halindeki otomobil alev aldı

Sinop'un Türkeli ilçesinde seyir halindeki bir aracın motor kısmında henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın, itfaiye ekipleri ve vatandaşların yardımıyla...

Seyir halindeki otomobil alev aldı

Sinop'un Türkeli ilçesinde seyir halindeki bir aracın motor kısmında henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın, itfaiye ekipleri ve vatandaşların yardımıyla söndürüldü.

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Işıklı köyünde Şakir Akın yönetimindeki 67 VA 844 plakalı otomobilin motor bölümünde seyir halindeyken bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

İhbar üzerine olay yerine gelen Türkeli itfaiye ekipleri, yanan araca müdahale etti. Vatandaşların da müdahale ettiği yangında itfaiye ekipleri, aracı tamamen söndürerek soğutma çalışması yaptı. Aracın motor bölümünde maddi hasar meydana geldi.

Seyir halindeki otomobil alev aldı

Seyir halindeki otomobil alev aldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber