Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 20 Ocak 2021 - 15:58 Yorum: 0

Seyir halindeyken yanmaya başlayan işçi servisi küle döndü

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde seyir halindeyken biranda yanmaya başlayan işçi servisi küle döndü.

Seyir halindeyken yanmaya başlayan işçi servisi küle döndü

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde seyir halindeyken biranda yanmaya başlayan işçi servisi küle döndü. Servis kullanılamaz hale gelirken, boş olması da faciayı önledi.

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Mimarsinan Şirintepe Mahallesi'nde meydana gelen olayda, sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 38 P 0552 plakalı işçi servisi henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı yanmaya başladı. Durumu fark edip inen sürücü canını kurtarırken, alevlerle tüm servisi kapladı. İhbar üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri caddede güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri de yangına müdahale etti. Yangın kısa süre içerisinde itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Kullanılamaz hale gelen serviste çekici ile kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber