Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 17 Ekim 2016 - 11:43 Yorum: 0

Seyrani Mahallesi’nde kentsel dönüşüm kapsamında ikinci yıkım gerçekleştirildi

Kocasinan Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Seyrani Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında ikinci yıkım da gerçekleştirildi.

Seyrani Mahallesi’nde kentsel dönüşüm kapsamında ikinci yıkım gerçekleştirildi

Kocasinan Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Seyrani Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında ikinci yıkım da gerçekleştirildi.

Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Seyrani Mahallesi'nde 29 Eylül'deki yıkımın ardından ikinci yıkım da gerçekleştirildi. Yıkım töreninde konuşan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, hayırlı bir yıkım gerçekleştirdiklerini ve eski yapıları yıkarak yenilerinin yapılacağını söyledi. Yıkım işleminin ardından da gelişmeleri takip ettiklerini kaydeden Çolakbayrakdar, "Eskimiş, ömrünü doldurmuş, artık geleceğe hizmet veremeyecek imara aykırı olan yapıları yıkıp, onların yerine daha güzel binalar inşa etmek için bir yıkım başlatıyoruz. Bugünkü yapmış olduğumuz yıkım bir güzelin başlangıcı. 29 Eylül'de yıktığımız yerde yeni binaların temelleri atıldı. Sadece biz yıkıp gerisine bakmadan arkamızı dönüp gitmiyoruz. Başlattığımız işin her aşamasında da takipçisiyiz. Seyrani Mahallesi'ndeki kentsel dönüşümünü yaklaşık bir yılı aşkın bir süredir sizlerle konuşuyoruz. Bir yılı aşkın bir süredir bürokrasiyi çözmek için çalışıyoruz ama bugün geldiğimiz nokta artık projelerimizin hayata geçiyor olmasının vermiş olduğu mutluluğu da sizlerle paylaşmak için bir aradayız. Yıkmaya başladığımız eski binaların yerine artık yeni binalarımız hayat bulmaya başladı. Yeni binalarımız Kocasinan'a yakışır bir şekilde yükselmeye başladı. İnşallah önümüzdeki günlerde bununla birlikte daha önceki etabın da temellerini atmak için bir arada olacağız. Hem Seyrani Mahallesi, hem Kocasinan hem de Kayserimize bu yeni binaların müjdesini vermek için en kısa zamanda sizlerle birlikte olmayı planlıyoruz. Şimdiden yeni binalarınız hayırlı uğurlu olsun." ifadelerini kullandı. Çolakbayrakdar ayrıca 7 mahallede daha kentsel dönüşüm projesinin gerçekleştirileceğini de sözlerine ekledi.

Konuşmaların ardından ilk balyozu Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar'ın vurduğu binanın yıkımı gerçekleştirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber