Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 27 Kasım 2014 - 18:08 Yorum: 0

Seyyar araçlarını vermemek için bıçakla direndiler

ERZURUM (AA) - Erzurum'da uygulama yapan zabıta ekiplerine tepki gösteren ve bıçakla kendilerine zarar vereceklerini belirten iki seyyar satıcı, polis tarafından gözaltına alındı.Cumhuriyet...

Seyyar araçlarını vermemek için bıçakla direndiler

ERZURUM (AA) - Erzurum'da uygulama yapan zabıta ekiplerine tepki gösteren ve bıçakla kendilerine zarar vereceklerini belirten iki seyyar satıcı, polis tarafından gözaltına alındı.

Cumhuriyet Caddesi'nde uygulama yapan Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, burada seyyar satıcılık yapan E.T. ve E.A'yı uyardı.

Uyarıyı dikkate almayıp zabıta görevlileriyle tartışan E.T. ve E.A, üzerinde meyve bulunan seyyar araçlarını ters çevirdikten sonra ellerine bıçak aldı.

Haksızlığa uğradıklarını ve kendilerine zarar vereceklerini ileri süren seyyar satıcılar, olay yerine gelen polis ekiplerince etkisiz hale getirildi. Gözaltına alınan şüpheliler polis merkezine götürüldü.

Yere dökülen meyveyi toplayan zabıta ekipleri de satıcılara ait seyyar arabayı belediyeye ait parka çekti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber