Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 23 Haziran 2016 - 16:58 Yorum: 0

Seza Çimento, Bayileriyle Bir Araya Geldi

Elazığ'da Cumhuriyet tarihinin en büyük özel sektör yatırımı olarak üretime başlayan Seza Çimento Fabrika yönetimi, bayileriyle bir araya geldi.

Seza Çimento, Bayileriyle Bir Araya Geldi

Elazığ'da Cumhuriyet tarihinin en büyük özel sektör yatırımı olarak üretime başlayan Seza Çimento Fabrika yönetimi, bayileriyle bir araya geldi.

Programına, ELİKAD Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık, Seza Çimento bayileri ve çimento fabrikası çalışanları katıldı. Seza Çimento adına bir konuşma yapan Prof. Dr. Yasemin Açık, "Fabrikamız 17 Mart 2016 tarihinde üretime başladı. Bölge halkının yoğun desteği ve iş adamlarının yoğun katılımları ile fabrikamız faaliyetlerini sürdürmektedir. Ben bu fabrikanın ilk kurulduğu günden günümüze kadar geçen süreçte, bölgedeki çimento bayileri ve beton santrali sahipleri iş insanlarının çok büyük katkılarını, sahiplenmelerini gördüm. Onlara çok teşekkür ediyorum. Önümüzdeki süreçte diğer iş insanlarıyla da aynı şekilde ticari faaliyetler içerisinde olacağımıza inancım tamdır" dedi.

Fabrikayı, doğup büyüdüğü topraklara vefa borcunu ödemek ve yörede istihdamı artırmak amacıyla kurduklarını belirten Prof. Dr. Açık, "Bu fabrikayı kurma kararını aldığımız zaman aslında fabrikayı başka bir ilde liman içerisinde kurma imkanımız varken, doğup büyüdüğümüz topraklara vefa borcumuzu ödemek, yörede istihdamı artırmak, yapılan yatırımla diğer iş insanlarına örnek oluşturmak ve bölgenin kalkınmasına bir katkıda bulunmak amacıyla seçtik. Bu nedenle de bu fabrikaya bu yörede yaşayan insanlar tarafından destekleneceğine ve sahip çıkılacağına inancım tamdır. Bu fabrikayı yapmak için yola çıktığımız günün koşullarına baktığımız zaman, genelde insanlar daha güvenli alan olarak kabul edilen finans alanlarına yatırım yapmaktadırlar. Biz risk alarak bu yatırımı Elazığ'da gerçekleştirdik. Çıktığımız bu yolda gerek çimentonun kalitesi ve çeşitliliği gerekse satış ve pazarlama stratejilerimiz gerekse çalışanlarımız davranış, tutumları ile yöre halkının iş insanlarının sempatisini kazanacağımızı düşünüyoruz" şeklinde konuştu.

Fabrikanın 2013 yılında başlayan yoğun bir süreç sonunda Mart ayında üretime başladığını ifade eden Seza Çimento Genel Müdürü Koca Türeoğlu ise, "Fabrikanın tasarım aşamasında şu günümüze kadar ilkemiz olan bazı konuları vurgulamak istiyorum. Öncelikle insana ve çevreye saygı. Direk istihdam ettiğimiz kişi sayısı yaklaşık 500 kişi, En direk olarak 2 bin kişinin üzerinde istihdam sağladığımız kişilerin çalışanlarımızın iş güvenliği faaliyetlerimizde sıfır kaza hedefimiz, sıfır yaralanma hedefimiz insana saygı çerçevesinde önceliğimizdir. Buna ek olarak çalışanlarımızın eğitimlerinin sağlanması önceliklerimizin arasındadır. Müşteri beklentileri ve standartlar doğrultusunda ürün üretmek ve pazara sunmak diğer bir önceliğimizdir. Piyasa 4 çeşit çimentoyu müşterilerimize sunuyoruz" diye konuştu.

Seza Çimento Satış Pazarlama Direktörü İlker Ekinci de, yeni bir çimento fabrikasının, yeni bir bayi yapısıyla, yeni bir organizasyon olduğunu, bu gibi işlerde önemli olan bir aile olabilmek olduğunu aktardı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber