Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
05:41 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri ülke geneline yayılıy...05:36 Trump’a yönelik “sus payı” davasında tanıklar ifade verdi05:15 Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik...02:43 Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik Resmi Gazete’de01:41 AFAD:"Erzincan’ın Tercan ilçesinde saat 01.30’da 4.1 büyüklüğünde deprem me...01:38 Pastanede oturan 2 kişiye silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı01:29 Ahlat’ta ‘Tarihe Damga Vuranlar Haluk Dursun’ anma programı düzenlendi01:13 Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10’a, yüzde 18 olan KDV, yüzde...01:02 Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortay...00:59 THY Euroleague: Monaco: 93 - Fenerbahçe: 8800:56 Konya’da bir apartmanın 9’uncu katı alevlere teslim oldu00:54 Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu00:21 "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular ba...00:10 Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi00:10 Bayburt’ta 2. İl Koordinasyon Toplantısı için toplanıldı00:09 Kemaliye’de 1 ev yandı00:09 Şoförlere trafik eğitimi verildi00:09 Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme to...00:09 Bayburt’ta ’Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’ dolayısıyla etkinler...00:06 Bakan Tunç: "İsrail Dışişleri Bakanının, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyi...
Asayiş 21 Ocak 2022 - 15:58 Yorum: 0

Sezen Aksu hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundular

Malatya'da bir gurup vatandaş, şarkısında dini değerlere hakaret ettiği gerekçesiyle şarkıcı Sezen Aksu hakkında suç duyurusunda bulundu.

Sezen Aksu hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundular

Malatya'da bir gurup vatandaş, şarkısında dini değerlere hakaret ettiği gerekçesiyle şarkıcı Sezen Aksu hakkında suç duyurusunda bulundu.

Malatya Adliyesi önünde toplanan grup adına basın açıklaması yapan Murat Şimşek, tüm İslam camiasını derinden etkileyen bu olay karşısında sessiz kalmayacaklarını belirterek, "Hz. Adem ve Havva annemize hakaret eden Sezen Aksu hakkında Anayasa'nın 2162'nci maddesine dayanarak suç duyurusunda bulunmak için toplandık. Bizler herhangi bir dernek veya herhangi bir kuruluşa bağlı olmayıp sadece vatandaş olduğumuzu belirtmek istiyoruz" dedi.

Bu konuda duyarlı herkesi de aynı davranışı göstermeye davet eden Şimşek, "Yüzde 99'u Müslüman olan bir ülkede sanat adı altında bu çirkin söylemleri umarsızca sarf edebiliyorsa, bu onların cesaretini göstermez aksine bizlerin acizliğini gösterir. Tepkimizi göstermezsek bu ve bunun gibilerin sonlarının gelmeyeceğini iyi biliyoruz. Buradan Diyanet İşleri Başkanlığı'na sesleniyoruz. Her kim olursa olsun kitabımıza, peygamberimize, dini değerlerimize en ufak bir hakarette bulunanlar, ölünce cenazelerini cami avlusuna getirip Müslümanların başına musallat edilmesini istemiyoruz. Ayrıca, buradan Cumhurbaşkanımızdan dini değerlerimize hakaret edenlerin cezalarının ağırlaştırılmasını talep ediyoruz" şeklinde konuştu.

Grup daha sonra adliye binasına girerek suç duyurusunda bulundu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber