Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 19 Aralık 2014 - 09:18 Yorum: 0

Sezonu kapatan Balioğlu, ameliyat oldu

Gençlerbirliği oyuncusu Hikmet Balioğlu, İzmir’de çapraz bağ ameliyatı geçirdi

Sezonu kapatan Balioğlu, ameliyat oldu

İZMİR (AA) - Gaziantepspor maçında sakatlanan Gençlerbirliği oyuncusu Hikmet Balioğlu, İzmir’de çapraz bağ ameliyatı geçirdi.

Operasyonu gerçekleştiren Ortopedi Uzmanı Opr. Dr. Bülent Zeren, genç futbolcuya kendi tendonlarından yeni bağ yaptıklarını, üç ay sonra düz koşulara başlayabileceğini belirtti. Zeren, Balioğlu'nun yeni sezona hazır olacağını kaydetti.

Zeren, genç futbolcuya bacağının arkasından alınan tendonların nakledilerek dizine yeni çapraz bağ yapıldığını, ameliyatın başarılı geçtiğini kaydederek, "Hikmet Balioğlu için bu sezon bitti, önümüzdeki sezona hazır olacak. Sezon öncesi kampına katılıp ligin start almasıyla birlikte maça çıkabilir" dedi. 

Sezon başında Manisaspor'dan Gençlerbirliği'ne transfer olan Hikmet Balioğlu, iki hafta önce Gaziantepspor ile oynadıkları maçın 60. dakikasında sakatlanarak oyunu terk etmişti. İzmir Kent Hastanesi'nde ameliyat olan Balioğlu, maçta büyük şansızlık yaşadığını, kafa topuna çıktıktan sonra sakatlandığını kaydetti. 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber