Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 26 Mart 2017 - 18:28 Yorum: 0

SGB’den Vali Coş’a ziyaret

Sakarya Gazeteciler Birliği (SGB) Başkan Zeki Aydıntepe ve yönetim kurulu üyeleri Vali Hüseyin Avni Coş'u makamında ziyaret ederek, gazetecilik mesleğine...

SGB’den Vali Coş’a ziyaret

Sakarya Gazeteciler Birliği (SGB) Başkan Zeki Aydıntepe ve yönetim kurulu üyeleri Vali Hüseyin Avni Coş'u makamında ziyaret ederek, gazetecilik mesleğine yönelik verdiği önem nedeniyle kendisine teşekkür ettiler.

SGB Başkanı Zeki Aydıntepe'nin yanı sıra ziyarette SGB Kurucu Başkanı ve Marmara Gazeteciler Federasyonu (MGF) Başkanı Müjdat Çetin, yönetim kurulu üyeleri Salih Yalçıntaş, Ekrem Ürdüç, Semra Can, Ahmet Kaya, Betül Balcı, Safa Polat ve Gülhan Yılmaz ile Suat Beyenal yer aldı. SGB Başkanı Başkan Aydıntepe ziyarette yaptığı konuşmada, "Ziyaretimiz basına ve gazetecilere verdiğiniz önem nedeniyle teşekkür mahiyetindedir. Derneğimizin yanı sıra meslektaşlarımıza verdiğiniz önem bizi mutlu ediyor. Bu mutluluğumuzu sizinle paylaşmak ve teşekkür etmek için buradayız" dedi.

Vali Coş, Sakarya'nın yanı sıra ülkenin geleceğine hizmet eden gazetecilere her konuda destek olmaya hazır olduğunu belirterek, "Medya bizim için son derece önemli. Yaptığınız görev hakikaten çok büyük önem arz ediyor. Sizlerde Sakaryamız da gerek yerel, gerek ulusal basın anlamında ülkemizin güzel geleceği için hizmet veriyorsunuz" diye konuştu.

SGB’den Vali Coş’a ziyaret

SGB’den Vali Coş’a ziyaret

SGB’den Vali Coş’a ziyaret

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber