Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 22 Kasım 2016 - 14:13 Yorum: 0

SGDD-ASAM Bölgesel Basın Buluşmaları Adana’da

Sığınmacı ve Göçmenlerle Dayanışma Derneği'nin (SGDD-ASAM) İngiltere Büyükelçiliği desteği ile başlattığı Refwork projesi kapsamında düzenlenecek...

SGDD-ASAM Bölgesel Basın Buluşmaları Adana’da

Sığınmacı ve Göçmenlerle Dayanışma Derneği'nin (SGDD-ASAM) İngiltere Büyükelçiliği desteği ile başlattığı Refwork projesi kapsamında düzenlenecek Bölgesel Basın Buluşmaları 26 Kasım Cumartesi günü Adana'da yapılacak.

SGDD-ASAM'ın, İngiltere Büyükelçiliği desteği ile başlattığı Refwork projesinin, "Kendi Kendine Danışmanlık" ve "Mültecilerle Çalışmak" ile birlikte üçüncü aşamasını oluşturan "Mültecileri Haberleştirmek" faaliyetleri kapsamında düzenlenecek Bölgesel Basın Buluşmaları Ankara ve İzmir'in ardından, 26 Kasım Cumartesi günü saat 10:00'da Ramada Adana Hotel'de yapılacak.

Etkinlikte, "İstatistiklerle Türkiye'de Mülteciler', "Mültecilik Olgusuna Genel Bakış', "Kavramlarla Mülteciler', "Türkiye'de Mülteci Olmak', "Türk Basını Mültecileri Nasıl Görüyor?', "İlkeler ve Örneklerle Haber Dili" başlıkları işlenecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber