Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 10 Ekim 2016 - 14:03 Yorum: 0

SGK 6736 ile ilgili bilgi verdi

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) alacaklarının 6736 Sayılı Kanun uyarınca yeniden yapılandırılması ilgili toplantı Edremit Ticaret Odası toplantı salonunda...

SGK 6736 ile ilgili bilgi verdi

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) alacaklarının 6736 Sayılı Kanun uyarınca yeniden yapılandırılması ilgili toplantı Edremit Ticaret Odası toplantı salonunda yapıldı.

SGK Edremit Şube Müdürü Cuma Saygıner başkanlığında Edremit Ticaret Odası Toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya, iş adamları, oda başkanları ve muhasebeciler katıldı. Toplantıda ilk olarak Şube Müdürü Cuma Saygıner, Edremit SGK faaliyetleri hakkında bilgi verdi ve 6736 Sayılı Kanunun uyarınca borçların yeniden yapılandırılması konusunda bir konuşma yaptı. Daha sonra konunun uzmanları, dinleyicilere yeniden yapılandırma konusunda detaylı bilgiler verdi.

SGK 6736 ile ilgili bilgi verdi

SGK 6736 ile ilgili bilgi verdi

SGK 6736 ile ilgili bilgi verdi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber