Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 06 Mayıs 2016 - 17:28 Yorum: 0

SGK İl Müdürü Kocaoğlu, Başkan Alıcık’ı Ziyaret Etti

SGK Aydın İl Müdürü Rıfat Kocaoğlu ve Nazilli SGK İlçe Müdürü Hüseyin Benli, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ı makamında ziyaret etti.

SGK İl Müdürü Kocaoğlu, Başkan Alıcık’ı Ziyaret Etti

SGK Aydın İl Müdürü Rıfat Kocaoğlu ve Nazilli SGK İlçe Müdürü Hüseyin Benli, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ı makamında ziyaret etti. Sohbet havasında geçen ziyarette kurumlar arası iş birliği ve iletişimin önemine dikkat çekildi.

Başkan Alıcık SGK İl Müdürü Rıfat Kocaoğlu ve Nazilli SGK İlçe Müdürü Hüseyin Benli "nin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek kurumlar arası yapılan bu tür nezaket ziyaretlerinin oldukça önemli olduğunu söyledi. Alıcık Resmi Kurumların aralarındaki iletişimin iyi olması her zaman vatandaşın yararına olacağını vurgulayarak; "Resmi makamlarda asıl olan vatandaşa hizmettir. Sayın İl Müdürümüzün çalışkan kişiliği ile verimli çalıştığına şahit oluyoruz. Kendisi çok değerli bir insan olarak ilimizde daha uzun zamanlar hizmet vermesini temenni ediyorum. İlçe Müdürümüz Hüseyin Benli kardeşimiz ile uzun zamandır Nazilli'de birlikte çalışıyoruz. SGK Binamız da burada yeni yerine taşındı. Bizde Belediye olarak hem vatandaşlarımızın hem de kurum çalışanlarını mağdur etmeden altyapı hizmetlerimizi ve çevre düzenlemelerimizi gerçekleştirdik. Bu vesile ile yeni SGK hizmet binasının Nazillimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

SGK İl Müdürü Kocaoğlu, Başkan Alıcık’ı Ziyaret Etti

SGK İl Müdürü Kocaoğlu, Başkan Alıcık’ı Ziyaret Etti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber