Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 24 Ekim 2017 - 14:18 Yorum: 0

SGK İlkokul öğrencilerini ağırladı

Sosyal Güvenlik Kurumu(SGK) Antalya İl Müdürlüğü, ilkokul öğrencilerini ağırladı.

SGK İlkokul öğrencilerini ağırladı

Sosyal Güvenlik Kurumu(SGK) Antalya İl Müdürlüğü, ilkokul öğrencilerini ağırladı. Ahmet Ferda Kahraman İlkokulu öğrencileri sosyal güvenlik konulu etkinlikte müdürlük çalışanları ile bir araya geldi.

Öğrenciler, Sosyal güvenlik ile ilgili temel kavramların hikayeleştirildiği "Güven ile Güvenli Sigortalılığa" isimli çizgi filmi izledi. Çizgi filmin ardından öğrencilere, hazırlanan sorular yöneltildi. Öğrencilerin sosyal güvenlik ile ilgili verdikleri cevaplardan sonra, Antalya Sosyal Güvenlik İl Müdürü Nejat Deniz, "Sosyal güvenlik bilincini toplumun tüm kesiminde oluşturmak ve kayıt dışı istihdamı önlemek kurum olarak en önemli hedeflerimizden biri. Öğrencilerimiz ile birlikte çizgi filmi izledikten sonra görüyorum ki, kayıt dışı istihdam ile mücadelede Kurumumuza en büyük destek bilgilendirdiğimiz ve bilinçlendirdiğimiz öğrencilerimizden gelecektir" diye konuştu.

"Güvenle büyüyün diye canla başla çalışıyoruz"

Öğrencilere, sizler sadece büyümekle kalmayın, güven içinde büyüyün istiyoruz diye seslenen İl Müdürü Deniz, "Sevgili çocuklar, sizler sadece büyümekle kalmayın. Büyüyün ve büyürken kendinizi güvende hissedin diye biz canla başla çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

SGK Antalya İl Müdürlüğünce, toplum yararına yapılan ve sosyal güvenlik bilincinin geliştirilmesine yönelik, Ahmet Ferda Kahraman İlkokulu Müdürlüğü desteği ile düzenlenen etkinlik, sosyal güvenliğin öneminin akıcı bir dille anlatıldığı hikaye kitapları ile birlikte eğitim setinin öğrencilere hediye edilmesi ile tamamlandı.

SGK İlkokul öğrencilerini ağırladı

SGK İlkokul öğrencilerini ağırladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber