Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
06:53 İstanbul’da sabah saatlerinde sağanak yağış etkili oldu06:47 Cemevlerinin Aydınlatma Giderlerinin Ödenmesine Dair Yönetmelik Resmi Gazet...06:11 Anayasa Mahkemesi Üyeliğine Seçme Kararı Resmi Gazete’de06:10 Kurtuluş Savaşı’nda hizmetleri tespit edilen gazilerin mirasçılarına “İstik...05:56 Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları Resmi Gazete’de03:39 Aksaray’da nefes kesen polis-hırsız kovalamacası kamerada02:31 Direksiyon hakimiyeti kaybeden otomobil sürücüsü aydınlatma direğine çarptı...02:12 Para vermeyen annesini benzin dökerek yakan şahıs tutuklandı02:01 Bursa’da 500 polisle ’huzur’ uygulaması: 14 kişi yakalandı01:55 Kırıkkale’de ambulans ile ticari taksi çarpıştı: 4 yaralı01:54 Frenleri tutmayan otomobil, 14 aracı biçti01:36 3 kişinin öldüğü kaza bölgesinde kamyonet ile otomobil çarpıştı: 3 yaralı01:26 Dörtyol’da 3 yıl 1 ay hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı01:25 İskenderun’da kasten yaralama suçundan 1 kişi tutuklandı01:24 Dörtyol’da 23 yıl 9 ay hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı01:23 Hatay’da 150 bin TL’lik çeşitli eşya çalan 2 şüpheli yakalandı01:22 Hatay’da hırsızlık olayının şüphelileri yakalandı01:21 İskenderun’da çeşitli suçlardan aranan 9 şahıs yakalandı01:16 Ankara’da seyir halindeki araç alevlere teslim oldu01:10 Feyyaz Uçar: “Teknik direktör arayışımızı 1-2 hafta içerisinde başlatacağız...
Yerel 29 Temmuz 2016 - 18:43 Yorum: 0

SGK’dan darbe gazilerinden sağlık hizmeti bedeli alınmayacağı uyarısı

SGK, 15 Temmuz 2016 gecesi, Fethullahçı Terör Örgütünün (FETÖ/PDY) darbe girişiminde gazi ve şehit olanlardan sağlık hizmeti bedeli alınmayacağı bildirildi.

SGK’dan darbe gazilerinden sağlık hizmeti bedeli alınmayacağı uyarısı

SGK, 15 Temmuz 2016 gecesi, Fethullahçı Terör Örgütünün (FETÖ/PDY) darbe girişiminde gazi ve şehit olanlardan sağlık hizmeti bedeli alınmayacağı bildirildi.

Bazı sağlık hizmet sunucuları tarafından gazi ve şehitler için verilen sağlık hizmetinde ilave ücret alındığı duyumları üzerine Şanlıurfa Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü İsmail Ünlü tarafından görevlendirilen Sağlık Sosyal Güvenlik Merkez müdürleri tarafından il sınırları içerisindeki tüm sağlık merkezleri uyarıldı. SGK Şanlıurfa İl Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada," İl Müdürümüz İsmail Ünlü tarafından yapılan bildirimde "Terörle Mücadele Kanunu ile hainlerle mücadele eden, gayret gösteren, yardımda bulunan ve her türlü fedakarlıktan kaçınmayan gazi ve şehitlerimizin her türlü sağlık yardımından ücretsiz olarak yararlandırılacakları hüküm altına alındığı bildirilmiştir. Bu süreçte fedakarca mücadele eden gazi ve şehitlerimizi mağdur etmeden özveri ile her türlü sağlık hizmetini sunan tüm sağlık hizmet sunucuları ve sağlık çalışanlarımıza teşekkür edilmiştir. 15 Temmuz 2016 gecesi, Fethullahçı Terör Örgütünün hain girişimine karşı koyularak püskürtülmesi sırasında yaralanan gazilerimiz ve kahramanca can veren şehitlerimiz için her türlü sağlık hizmeti ücretsiz olarak verilecek, özel sağlık tesisleri de dahil olmak üzere hiçbir sağlık hizmeti sunucusu tarafından ilave ücret talep edilmeyecektir. Kurumumuz uygulamanın takibini yaparak, bir mağduriyet oluşmasına mani olacak, buna rağmen ilave ücret talep eden sağlık hizmeti sunucuları hakkında gerekli en ağır müeyyideler uygulanacaktır. Bu kapsamda, bahsi geçenlerin tedavileri tamamlanıncaya kadar sağlık hizmeti sunucularından her ne ad altında olursa olsun hiçbir şekilde ilave ücret alınmayacaktır" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber