Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 31 Ağustos 2016 - 14:08 Yorum: 0

SGK’dan ‘Kurban Bayramı’ açıklaması

Bitlis SGK İl Müdürü Sadullah Korkut, SGK'da yapılacak olan işlem tarihi ve Kurban Bayramı'yla ilgili bir açıklama yayınladı.

SGK’dan ‘Kurban Bayramı’ açıklaması

Bitlis SGK İl Müdürü Sadullah Korkut, SGK'da yapılacak olan işlem tarihi ve Kurban Bayramı'yla ilgili bir açıklama yayınladı.

Bitlis SGK İl Müdürü Korkut, yaptığı açıklamada, "Sigortalılarımızın şahıs ödemelerinde bayramda sorun yaşamaması için başkanlık makamının 26.08.2016 tarih ve E. 4716027 sayılı genel yazısı gereği, 5510 sayılı Genel Sağlık Sigortası ve Sosyal Sigortalar Kanunu gereğince tahakkuk eden geçici iş göremezlik ödemeleri, evlendirme yardımları, emzirme yardımları, cenaze ödemeleri, ilaç, tedavi ve tıbbi malzeme bedelleri ile benzeri ödemelerin herhangi bir bankada hesabı olmayan vatandaşlarımızın TC Ziraat Bankası üzerinden şahsa havale yöntemiyle her ayın 8-14 tarih aralığında gerçekleşmektedir. Ayrıca Ziraat Bankası, Halk Bankası, Vakıflar Bankası ve Akbank şubelerinde geçerli bir cari hesabı olanların ödemeleri on-line hesap tanımlama ile hesap tanımlama hesaplarına aktarılmakta, aktarılan bu tutarlardan hesap işletim ücreti, havale masrafı ve benzeri adlar altında herhangi bir kesinti yapılmadan ve herhangi bir tarih aralığı beklemeksizin ödemelerini almakta iken, ayrıca kurumumuz anlaşmalı diğer bankalardan hesap açtıkları takdirde de herhangi bir tarih aralığını beklemeksizin ödemeleri bu hesaplara gönderilmektedir. 12.09.2016 tarihinde idrak edeceğimiz Kurban Bayramı tatili ile bir günlük idari izin ve hafta sonu tatilleri ile birlikte 9 gün sürecek tatil döneminde, kurumumuz sigortalı ve hak sahiplerinin ihtiyaçları da göz önünde bulundurularak daha önce her ayın 8-14 tarih aralığında yapılan şahıs ödemelerinin Eylül 2016 ayına ait bir defaya mahsus olmak üzere 05.09.2016-09.06.2016 tarih aralığında ödemeleri aksamadan yapılacak olup; tüm sigortalılarımıza duyurulur" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber