Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 04 Mart 2015 - 17:23 Yorum: 0

SGM'de minik aşçılar yetişiyor

SAKARYA (AA) - Sosyal Gelişim Merkezi'nde (SGM) uygulamalı mutfak eğitimine, 7-14 yaş gurubundaki öğrenciler katılıyor.Eğitmen Hülya Korhan, yaptığı yazılı açıklamada, öğrencilerle aşçılığın...

SGM'de minik aşçılar yetişiyor

SAKARYA (AA) - Sosyal Gelişim Merkezi'nde (SGM) uygulamalı mutfak eğitimine, 7-14 yaş gurubundaki öğrenciler katılıyor.

Eğitmen Hülya Korhan, yaptığı yazılı açıklamada, öğrencilerle aşçılığın temel ilkeleri doğrultusunda, keyifli dersler gerçekleştirdiklerini bildirdi.

 Korhan, eğitimlerin sadece pratik, besleyici ve sağlıklı yemekler hazırlamakla sınırlı olmadığını belirterek, "Bunun yanı sıra, sofra düzeni ve adabı gibi konularda eğitimlerimiz söz konusu. Evde yedikleri yemeklerin hangi aşamalardan geçtiğini görmek öğrencilerimizi çok mutlu ediyor. Bizzat bu yemekleri yapmak ve süslemek ise onlara ayrı bir keyif veriyor" ifadesini kullandı.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber