Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mayıs 2016 - 14:08 Yorum: 0

Shmyo Öğrencilerine Hastane Yönetimi Anlatıldı

Bartın Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencilerine hastane yönetimi ve organizasyonu anlatıldı.

Shmyo Öğrencilerine Hastane Yönetimi Anlatıldı

Bartın Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencilerine hastane yönetimi ve organizasyonu anlatıldı.

Bartın Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO) tarafından gerçekleştirilen etkinliklerde sağlık profesyonelleri öğrencilerle biraraya geliyor. Bu haftaki etkinlikte Bartın Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr. Osman Açıkgöz "Hastane Yönetimi ve Organizasyonu" konusunda bir konferans verdi. Etkinliğin açılış konuşmasını yapan SHMYO Müdürü Doç. Dr. İbrahim Tümen, alanında uzman kişilerin öğrencilerle buluşmasının önemine dikkat çekerek "Öğrencilerimiz kamu hastaneleri başta olmak üzere birçok sağlık kuruluşuna eğitime gidiyorlar. Sağlık sektöründe istihdam edilecek olan öğrencilerimiz, böyle etkinliklerle iş hayatlarına daha iyi hazırlanıyorlar. Sektörün içinde yer alan kişiler burada tecrübelerini paylaşarak, öğrencilerimize yol gösteriyorlar. Bu noktada alanında uzman kişilerle öğrencilerimizi biraraya getiriyoruz." dedi.

Ardından konferansı veren Bartın Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr. Osman Açıkgöz ise yönetim sürecindeki resmi yapılanma, planlama, örgütleme, yönetim ve denetleme konularını anlattı. Kamu Hastaneleri'nin yönetim şekli hakkında da bilgiler veren Açıkgöz, ardından öğrencilerin sorularını cevaplandırdı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber