Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Magazin 20 Ağustos 2016 - 03:13 Yorum: 0

Sibel Can’ın Naşide Göktürk üzüntüsü

Bodrum Antik Tiyatro'da konser öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Sibel Can, Naşide Göktürk'ün bir an önce eski sağlığına kavuşmasını dilediğini...

Sibel Can’ın Naşide Göktürk üzüntüsü

Bodrum Antik Tiyatro'da konser öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Sibel Can, Naşide Göktürk'ün bir an önce eski sağlığına kavuşmasını dilediğini söyledi. Sibel Can, "Allah şifa versin. Ne kadar özel bir kadındır o. Hep dua ediyorum" dedi.

Antik Tiyatro'yu dolduran hayranları tarafından büyük ilgi gören Sibel Can sevilen şarkıları ile unutulmaz bir gece yaşattı. Şarkılarını söylerken izleyicileriyle de şakalaşan Sibel Can "Adını Dağlara Yazdım" şarkısını telefon ışıkları eşliğinde okudu. Sahnede 3 saat kalan ünlü sanatçıyı yaklaşık 3 bin kişi izledi. Konseri izleyenler arasında Müzeyyen Senar'ın kızı Feraye'de yer aldı. Konser sonrası Sibel Can hayranları sanatçıyı yakından görmek için uzun süre kulis kapısında bekledi. Kendi şarkılarının yanı sıra İbrahim Tatlıses, Orhan Gencebay gibi ünlü isimlerin unutulmayan şarkılarını da seslendirdi. Slov şarkılarda söyleyen Sibel Can, sevenlerine zaman zaman duygusal anlarda yaşattı.

NAŞİDE GÖKTÜRK SORUSUYLA DUYGULANDI

Konser öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Sibel Can'a Naşide Göktürk hastanede yattığını ve durumunun kritik olduğunun hatırlatılmadı üzerine "Uzun zamandır tedavi görüyor. Allah büyük şifa versin. Benim çok sevdiğim çok özel bir kadındır o. Hep dua ediyorum onun gibi birçok hastaya dualar ediyorum. Harun Kolçak'ta hasta hepsine Allah şifa versin" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber