Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 19 Eylül 2017 - 16:08 Yorum: 0

Siber dolandırıcı tutuklandı

Adıyaman'da bir kişinin kart bilgilerini bilişim ve banka sistemlerini kullanarak ele geçiren ve hesabındaki parayı üçüncü şahısların hesabına aktaran...

Siber dolandırıcı tutuklandı

Adıyaman'da bir kişinin kart bilgilerini bilişim ve banka sistemlerini kullanarak ele geçiren ve hesabındaki parayı üçüncü şahısların hesabına aktaran zanlı tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Adıyaman'da Sedat B. isimli şahıs, H.S. isimli şahsın iki farklı hesabından toplam 8 bin 200 TL'sini bilişim ve banka sistemlerini kullanarak üçüncü şahısların hesabına aktardı. Hesabından parasının çekildiğini fark eden H.S. durumu polise bildirdi. Siber suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde Sedat B. isimli şahsın siber dolandırıcılık yaptığı tespit edildi.

Sedat B. ankaya hesabı kontrol için geldiği esnada polis ekipleri tarafından yakalandı. Sedat B. isimli şahsa H.A. isimli şahsın suç ortaklığı ettiği, R.A. isimli başka bir şahsın hesabına paranın aktarıldığı öğrenildi.

Emniyette sorgulaması tamamlanan Sedat B. isimli şahıs çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Siber dolandırıcı tutuklandı

Siber dolandırıcı tutuklandı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber