Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
00:48 Sel suları mahallede paniğe neden oldu00:34 Trafikte tartıştığı kişi tarafından bıçaklanarak öldürüldü23:56 UEFA Şampiyonlar Ligi: Borussia Dortmund: 1 - Paris Saint-Germain: 023:55 Kamyona arkadan çarpan kamyonet sürücüsü yaralandı23:50 MAST İzmir Boat Show kapılarını açtı23:41 Köpeğe çarpmamak için manevra yaptı, araziye devrildi: 2 yaralı23:39 Hamas’ın son ateşkes teklifine yarın yanıt vermesi bekleniyor23:38 Seyir halindeki araç park halindeki tıra ok gibi saplandı: 1 ağır yaralı23:06 Gürcistan’da "Yabancı Etkinin Şeffaflığı" yasa tasarısına karşı protestolar...23:05 Kazada ölen kızlarının cenazesinin getirildiği evleri 6 yıl sonra kendileri...23:03 Kocaeli’de 2 motosiklet ve kamyonetin karıştığı kazada 4 kişi yaralandı23:03 THY Euroleague: Fenerbahçe: 89 - Monaco: 7823:01 Turhal Belediyesi, su baskınlarına karşı gece gündüz çalışıyor23:00 Edirne’de bariyerlere çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı22:58 ABD’nin Gazze kıyısına inşa ettiği iskelenin yüzde 50’den fazlası tamamland...22:56 İletişim Başkanı Altun: "TRT, Batılı medya organlarının görmezden geldiği h...22:43 Şiddetli yağışlar ekili arazileri sular altında bıraktı22:41 Teknik Direktör Gülay’dan Turgutluspor taraftarına çağrı22:06 Yoldaki çukurlar kazaya neden oldu, otomobil şarampole uçtu: 1 yaralı22:03 Kudüs’te öldürülen Şanlıurfalı imam için gıyabi cenaze namazı kılındı
Teknoloji 23 Mart 2018 - 11:18 Yorum: 0

Siber saldırılara karşı bağışıklık sistemi güçlendirilecek

Siber güvenlik alanında çok sayıda yerli ve yabancı profesyonelin Türkiye'de bir araya geldiği LOCARD Global Cyber Security Summit 2018, 10 Mayıs 2018 tarihinde...

Siber saldırılara karşı bağışıklık sistemi güçlendirilecek

Siber güvenlik alanında çok sayıda yerli ve yabancı profesyonelin Türkiye'de bir araya geldiği LOCARD Global Cyber Security Summit 2018, 10 Mayıs 2018 tarihinde Bilgi Teknolojileri Kurumunun ev sahipliğinde, Ankara'da gerçekleştirilecek.

Siber-konvansiyonel savaş durumu ve kaotik hale gelen tehditlere karşı, LOCARD Global Cyber Security Summit 2018'de bu yıl, siber bağışıklık sistemini güçlendirecek yeni formüller değerlendirilecek ve kronikleşmiş problemlerin nasıl çözüleceğine dair yanıtlar aranacak. Etkinlik 10 Mayıs 2018 tarihinde Bilgi Teknolojileri Kurumunun ev sahipliğinde, Ankara'da gerçekleştirilecek. Zirvede, Türkiye'nin yakın gelecekte karşılaşabileceği siber güvenlik riskleri masaya yatırılarak, konunun uzmanları tarafından önleyici tedbirler ve etkin karşı hamleler hakkında çözüm yolları ortaya konulacak.

Konu ile ilgili bilgi veren LOCARD Global Siber Güvenlik Zirvesi Kurucu Ortağı Nurhan Demirel, siber güvenlik ve siber savaşların artık ülkelerin bir numaralı gündem maddeleri haline geldiğini ve bununla ilgili kurumsal çalışmalarını hızlandıran ülkelerin siber ordularını kurarak, siber uzayda saldırı odaklı çalışmaları hızlandırdıklarını söyledi. Türkiye'ye yönelik fiziksel ve siber tehditlere karşı güvenlik politikalarının istikrarlı bir şekilde güncellenmesi gerektiğini belirten Demirel, siber çeviklik ve etkin reaksiyon kabiliyetlerinin önemini vurguladı.

Siber saldırılara karşı alınabilecek önlemler ile yerli ve milli siber güvenlik çözümleri konusunun kamuoyunda yeni yeni gündeme getirildiğini hatırlatan Demirel, "Tarih boyunca, geleneksel konvansiyonel savaşlar, saldırganlar ve savunmacılar arasında yapılagelmiştir. Bu süreçte ise teknoloji genellikle iki taraf arasındaki değişimleri dengeleyici bir görev üstlenmiştir. Ancak günümüz siber savaş dünyasında, farklı sebeplerden dolayı güç dengesi saldırganın lehinde gibi görünüyor. Kadim savaş stratejilerinde olduğu gibi taarruzun ön planda olduğu bir siber ortam söz konusu. Eskiden taarruz edileceği zaman bunun için detaylı bir tahkimat gerekirdi lakin burada öyle bir durum söz konusu değil ve bu alanın savaşçıları, eskilerden daha agresif bir şekilde saldırıya geçmiş durumda. Bundan dolayı, siber çevik kuvvetlerimiz ve yapımız, bu taarruzlara karşı çok dirayetli olmalı" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
ÇOK OKUNANLAR
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber