Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 28 Temmuz 2017 - 00:38 Yorum: 0

Şiddetli yağış dev ağacı turistleri taşıyan minibüsün üzerine devirdi

Beyoğlu'nda şiddetli yağmur nedeniyle büyük bir ağaç, turistleri taşıyan bir minibüsün üzerine devrildi.

Şiddetli yağış dev ağacı turistleri taşıyan minibüsün üzerine devirdi

Beyoğlu'nda şiddetli yağmur nedeniyle büyük bir ağaç, turistleri taşıyan bir minibüsün üzerine devrildi. Kazada şans eseri yaralanan olmazken, büyük maddi hasar meydana gelen minibüs yoğun çabalar sonucu ağacın altından kurtarıldı.

İstanbul'da etkili olan şiddetli yağış sonucu kent yaşamında büyük olumsuzluklar yaşanırken, yağış şehrin birçok noktasında ağaçların devrilmesine de neden oldu. Ağaç devrilme olaylarından birisi de Beyoğlu'nun Tophane semtinde gerçekleşti. Tophane Tramvay Durağı yakınlarında, şiddetli yağışın yaşandığı anlarda kaldırımda bulunan büyük bir ağaç köküne yakın bir noktadan kırılarak, o sırada yolda ilerlemeye çalışan bir minibüsün üzerine devrildi. Yabancı turistleri taşıyan minibüste şans eseri kimse yaralanmazken, araçta büyük ölçüde maddi hasar meydana geldi.

Ağacı kaldıran halat koptu, ağaç tekrar aracın üzerine düştü

Olayın yaşandığı cadde üzerinde trafik durma noktasına gelirken, tramvay seferleri iptal edildi. Saatler süren kurtarma çalışmalarının sonunda ağaç vinç yardımıyla aracın üzerinden kaldırıldı, ancak yoldaki ağaç parçaları nedeniyle minibüs ilerleyemedi. Ağacı taşıyan halat koptu, ağaç bir kez daha aracın üzerine düştü. Minibüsteki maddi hasar büyürken, kurtarma çalışmaları tekrarlandı ve ağaç yeniden kaldırılarak, minibüs bulunduğu yerden çekildi.

"Yabancı yolcumuz vardı"

Öte yandan, üzerine ağaç devrilen minibüsün sürücüsü korku dolu anları anlatırken, araçta bulunan kimsenin yaralanmadığını belirterek, "Yağmur esnasında oldu. Trafik sıkışıktı zaten. Yanımızda bir minibüs daha vardı. Ağırlık bizde olduğu için diğer araç daha az hasar aldı. Yabancı yolcumuz vardı. Onları gönderdik. Şimdi uğraşıyoruz işte. Aracın ağaç devrilen kısmında kimse yoktu. Yaralanan olmadı" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber