Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 21 Eylül 2016 - 12:08 Yorum: 0

Şiddetli yağmur böyle geldi

Zonguldak'ta geceden bu yana etkili olan şiddetli yağmur hayatı felç etti.

Şiddetli yağmur böyle geldi

Zonguldak'ta geceden bu yana etkili olan şiddetli yağmur hayatı felç etti. 24 saatte metrekareye 89 kilogram yağışın düştüğü Zonguldak'ta, işyerindeki su baskını güvenlik kameralarına yansıdı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve AFAD'ın uyarılarının ardından başlayan sağanak yağış gece saatleri itibariyle etkisini sürdürdü. Kentin en işlek caddesi olan Gazipaşa Caddesi'ndeki alt yapı tıkandı. Birçok işyerinin bulunduğu Emral Çarşısı da sular altında kaldı. İş hanının bodrum katındaki işyerlerini su bastı.

Yaklaşık bir metreyi bulan yağmur suları caddeye doldu. Sürücüler araçlarında mahsur kaldı. Aniden bastıran şiddetli yağmur caddedeki bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Şiddetli gelen yağmur suları işyerine doldu. İşyerindeki ürünler kullanılamaz hale geldi. O anlar ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Durumu haber alan işyeri sahibi ise bir süre sonra dükkanına gelerek temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber