Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 10 Aralık 2016 - 17:58 Yorum: 0

Şifa Hamamı törenle hizmete açıldı

Van'da Van Ticaret ve Sanayi Odası Bakanı Necdet Takva'nın (VAN TSO) katılımıyla "Şifa hamamı" isimli işyeri düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Şifa Hamamı törenle hizmete açıldı

Van'da Van Ticaret ve Sanayi Odası Bakanı Necdet Takva'nın (VAN TSO) katılımıyla "Şifa hamamı" isimli işyeri düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Ulu Cami yanındaki hizmete giren hamamın açılışı, Van Ticaret ve Sanayi Odası Bakanı Necdet Takva tarafından gerçekleşti. Burada bir açıklamada bulunan Şifa Hamamı İşletmecisi Medeni Aslan, Van halkının hamama olan olumlu bakışının kendilerini memnun ettiğini ifade ederek, "Halkımızın sevgisi ve takdiri bizim önümüzdeki tüm engelleri aşmamızda önemli rol oynadı. Depremden sonra başka bir şehre yatırım yapmak yerine Van'a ve Van halkına hizmet etmeyi tercih etmemizin sebebi de, bu şehre olan sevgimizdi. Lakin işimiz hiç kolay değildi. Tüm bunlar her şeyden önce emek, kalifiye eleman ve maddi güç gerektiriyordu. Biz bu hamamın tekrar ve daha iyi bir hizmet anlayışıyla açmak için çektiğimiz sıkıntılar zerre kadar umurumuzda değil. Çünkü bu şehrin güzel insanları her şeyin en güzeline değerdir. Hamamdan memnun ayrılan bir misafirimizin yüzündeki gülümseme bile bize yeterdir" dedi.

Deprem sonrası hasar gören binayı Avrupa standartlarında, dayanıklılığı esas alarak yeniden inşa ettiklerini dile getiren Aslan, "Binamızın depreme dayanıklı olması için hiçbir detayı atlamadık ve en yüksek standartlarda malzemeler kullandık. Daha önceden 1000 metrekare olan işletme alanını bugün 1200 metrekareye çıkardık. Ekonomik anlamda 15 insanımıza istihdam sağladık" şeklinde konuştu.

Şifa Hamamının geleneksel hamam anlayışını, müşteri memnuniyetine dayanarak olabilecek en yüksek kaliteye çıkarmayı hedeflediklerini sözlerine ekleyen Aslan, "Hamamımızda tamamı en üst düzey konfora sahip jakuzi, fitnes salonu, yüzme havuzu, sauna, buhar odası, kese-masaj, dinlenme salonu ve daha birçok hizmetten faydalanabilirsiniz. Böyle kapsamlı bir tesisin Van'a, bu şehrin güzel insanlarına kazandırılmasında emeği geçen ve gecesini gündüzüne katıp çalışan herkese sizin aracılığınızla bir kez daha en içten teşekkürlerimizi sunuyoruz" ifadelerine yer verdi.

Şifa Hamamı törenle hizmete açıldı

Şifa Hamamı törenle hizmete açıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber