Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 19 Eylül 2016 - 21:28 Yorum: 0

Sigara izmariti yangına yol açtı

Aydın'ın Nazilli ilçesinde, orman ve zeytinlik alana atılan sigara izmariti yangına yol açtı.

Sigara izmariti yangına yol açtı

Aydın'ın Nazilli ilçesinde, orman ve zeytinlik alana atılan sigara izmariti yangına yol açtı. Yaklaşık 10 hektarlık alanın küle döndüğü yangında, 1 helikopter ve 10 arazöz alevleri 4 saatte güçlükle kontrol altına alabildi.

Edinilen bilgiye göre yangın, öğle saatlerinde Güzelköy Mahallesi'nin Kurt Deresi mevkiinde çıktı. Sigara izmaritinden dolayı çıktığı iddia edilen yangında, yaklaşık 10 hektar orman ve zeytin alanı küle döndü. Ormanlık alandan zeytinliklere sıçrayan yangın, 4 saatlik çalışma sonrasında güçlükle kontrol altına alındı.

Helikopterle havadan da müdahale edilen yangında; Nazilli, Kuyucak ve Yatağan'dan Muğla Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı ekipler 1 helikopter ve 10 arazöz görev aldı.

Mahalle sakinlerinin de çabalarıyla söndürülmeye çalışılan yangına, çok sayıda arazöz ekibi ve orman işçisi de müdahale etti.

Sigara izmariti yangına yol açtı

Sigara izmariti yangına yol açtı

Sigara izmariti yangına yol açtı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber